Една статия на Сениха Сами

Всъщност да се обличаш добре не е толкова трудно,колкото си мислите! Златното правило за това е да не се правят компромиси с качеството на основните дрехи,които ща служат като база на Вашият гардероб и,които ще служат като комбинация с актуалните тенденции за момента.

Не си мислете,че този списък ще Ви постави в определена рамка,в действителност,той може да създаде много различни стилове.

 

1.Тъмно син блейзер

Начело в списъка , като най-съществена част от гардероба виждаме тъмносиният блейзeр.Многофункционалността ,който предлага като визия и лесното му съчетание с дънки, бермуди, тениска, риза, чино панталон го прави много важна и незаменима част от мъжкият гардероб.Най-важното е да намерите качествен,добре ушит, с кройка пасващата на вашата фигура блейзeр, който ще Ви се отблагодари винаги с перфектна визия.

2.Бяла риза

Риза,която абсолютно и категорично трябва да е налична в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж.Качествен плат,добра кройка,размер на яката ,който да пасва на врата Ви,да не е прекалено къса и много впита.Ако се съобразите с гореизброените детейли, в нейно лице ще имате верен съюзник за перфектна визия.

4.Сив костюм

Един сив костюм  е приспособим към всяка ситуация: интервю за работа, сватба или специален повод. „Инвестиция“ ,която си заслужава ,за да придобиете тази важна част от гардероба Ви.Намерете хубав костюм,който Ви пасва идеално.Ако се затруднявате в намирането му ,посетете добър шивач.

5.Дънки

Дънките Винаги са заемали специално място в мъжкият гардероб.Няма как да съчетаете погрешно,нещо в което се чувствате толкова удобно.Най-важният критерий тук са точният размер и цвета.Големият размер може да Ви придаде небрежен и  по-нисък ръст ,което не е за предпочитане.Като цвят най-подходящ е класическият тъмен деним.

6.Бели спортни обувки

Емблематичните класически спортни бели обувки ще добавят допълнителен стил на аутфита Ви.

7.Бяла тениска

Излишно е дори да се казва! Сред всичко изброено до сега Ви идва прекалено обикновена нали? Тя е в състояние да Ви накара да се чуствате чудесно с каквото и да я комбинирате.

8.Чино панталон в бежовата гама

Бъдете сигурни,че наличието му в гардероба Ви, автоматично  осигурява гъвкавост в комбинациите, с които ще разполагате и много пъти ще се явява като Ваш спасител в различни ситуации.

9.Кожено  яке

Задължително трябва да имате кожено яке,което отразява вашият стил, с кройка и цвят,който ви стои страхотно и отразява Вашата индивидуалност.

10.Жилетка

Една важна част от облеклото Ви в променливото време .Независимо дали ще я комбинирате с риза или тениска,тя винаги ще е правилният избор за елегентна визия  в комбинация с дънки или чино панталон.