Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Успешната връзка започва от теб

юли 9, 2020 @ 6:30 pm - 8:00 pm

25лв.

Успешната връзка започва от теб

Как да обичаш повече себе си

9 юли, 18:30 – 20:00 ч.

 

Взаимоотношенията, които създаваме с другите, са огледало на връзката, която имаме със себе си.
Малко са хората, които са получили нужната любов, внимание, грижа, поощрение и подкрепа като деца, за да пораснат уверени, любящи и емоционално здрави възрастни. Всички сме пострадали малко или повече от емоционалните травми на  родителите си, сравняването с другите, общественото мнение и порядки, и т.н.
Затова е добре да си припомним, че сме се родили съвършени и не е нужно да правим нищо, за да заслужим да бъдем обичани.

На дискусията ще обсъдим практични начини, навици и инструменти, които ще ни помогнат да укрепим самооценката си, да получаваме повече любов и да даваме повече любов на себе си и на другите.

Теми:

  • Какво означава да обичаме себе си?
  • Каква е разликата между егоизъм и любов към себе си?
  • Как да се грижим добре за себе си?
  • Практики и инструменти за създаване на силна връзка със себе си

 

Водещ: Ева Кулева, лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching & Matchmaking

Вече 9 години, Ева помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка преди всичко със себе си, за да могат да създадат хармонична дълготрайна връзка със своя партньор в живота.

Ева работи предимно индивидуално с авторските коучинг програми ‘Привлечи любовта на живота си’ и ‘Създай и развивай щастлива връзка’. Организира и събития за запознанства – Видео запознанства, Dixit игри по двойки, Вкусни запознанства и други. Отговаря на читателски въпроси в рубриката ‘Какво те мъчи в любовта’ на сайта Az-jenata. Гостувала е в bTV, Nova телевизия, БНТ, Bulgaria On Air и други електронни и печатни медии.

Преди да се влюби в коучинга, Ева работи като маркетинг и ПР мениджър на медийна компания. Завършила е ‘Стопанско управление’ в Софииския Университет ‘Климент Охридски’. Тя вярва, че любовта е новата световна валута.

Детайли

Дата:
юли 9, 2020
Час:
6:30 pm - 8:00 pm
Стойност:
25лв.
Събитие Тагове:
, , , ,

Организатор

Център за социално здраве

Място

Somenso
бул. Христо Ботев 10 ет.3
София, Bulgaria
+ Google Map